Akció!

Linea Acoustic Line navy blue / black

Szállíthatóság

2-5 héten belül szállítható

Original price was: 29 990 Ft.Current price is: 20 990 Ft.

Modern akusztikus fa lamella falra

A fa textúrákat használó elrendezések ma szinte minden belsőépítészeti stílusban megtalálhatók. Ez a természetes anyag könnyen hangulatos légkört teremt, és tökéletesen kombinálható más textúrákkal, mint például puha szövetekkel, nyers betonnal, üveggel és még fémmel is.

Megkaptuk a rusztikus dekoráció legjavát. A jelentősen tompított tölgyfa szerkezetű Esotica kollekció, amelyet harmonikus linearitás és finom rajz hangsúlyoz ki, a klasszikusok és az egyetemesség ötvözete. Fogadjon az Acoustic Line-ra, és érezze magát boldognak a tölgyfa csomagolásban.

Minőségi kidolgozás és tökéletes akusztikai tulajdonságok

A kiváló minőségű és precíz megmunkálás a részletekre fektetve a hosszan tartó belső kialakítást garantálja. A gyártáshoz kizárólag felelősen kezelt forrásból származó alapanyagokat használunk, amit FSC tanúsítvány garantál . A filcpárnán lévő lamellák akusztikai tulajdonságai pozitívan befolyásolják a helyiség akusztikáját, csökkentik a zajt és kiküszöbölik a vibrációt és a zajt .

Egyszerű önszerelés

A lécek MDF-ből készülnek, és  falra és mennyezetre is felszerelhetők, mert nagyon könnyűek. Rögzítésük szerelőragasztóval történő ragasztással történik vagy csavarozva.

A léceket vízszintesen, függőlegesen vagy átlósan is felszerelheti.

Gyors karbantartás

A termék karbantartása nagyon egyszerű, hiszen a lécek nem igényelnek impregnálást, a tisztaság megőrzéséhez pedig elég a felgyülemlett port rendszeresen áttörölni egy száraz ruhával.

2650 mm magas x 245 mm széles x 22 mm mély

montazni-navod-linea-acoustic

produktovy-list-linea-acoustic-line